20 Nisan 2024 Cumartesi
Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti.

Işık Gülçubuk ile Kadim Üzümlerle Şarabın Yapım Yolculuğu

12 Mayıs 2022 @ 19:30 - 23:00

Gastronomi&Tadım Etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek Şarap Tadımı Etkinliği 12 Mayıs Perşembe 19.30’da Best Western Konak Hotel’de gerçekleşecektir.

6 farklı yerel üzüm ve 6 farklı şarap yapım tekniği anlatılacak ve tadım yapılacaktır. (1 köpüklü şarap, 1 beyaz şarap, 2 farklı kırmızı sek şarap, 1 naturel turuncu şarap)

Saygılarımla
Alp Avni Yelkenbiçer
Yönetim Kurulu Başkanı

Işık Gülçubuk Kimdir?

Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümü mezuniyet teziyle şarap araştırmalarına başlayan Işık Gülçubuk 2009 yılında 400 kişi arasından Fransa’da Wine Women Awards’a seçildi. Yüksek lisansını Vinifera Euromaster’da birinci sene Monpellier SupAgro, ikinci sene Madrid Politeknik Üniversitesi’nde Şarapçılık ve Bağcılık üzerine tamamladı. Fransa’da Bordeaux, Yeni Zelanda’da Marlborough, İspanya’da Cariñena ve Amerika’da Napa Vadisi’nde hem şaraphane hem de bağlarda çalıştı. WSET Advanced sertifikası sahibi. Türkiye’de şarap ve bağ danışmanlığı yanı sıra üniversitede Şarap Bilimi dersleri veriyor. Doğaya saygılı ve sürdürülebilir
bağcılık prensipleriyle çalışıyor.

Detaylar

Tarih:
12 Mayıs 2022
Saat:
19:30 - 23:00

Organizatör

EGIAD
Telefon:
0232 422 30 00
E-posta:
egiad@egiad.org.tr
Website:
www.egiad.org.tr

Mekan

Best Western
Mithatpasa Cad No: 128, Konak
İZMİR, 35260 Türkiye
+ Google Haritalar
Telefon:
0 232 489 15 00
Website:
http://www.bestwestern.com.tr